• Michiel Jansplein 38
    3920 Lommel
    info@psycheplus.be
    + 32 11 74 66 73

Onze Missie

Alle kinderen, jongeren en ouders doorlopen verschillende ontwikkelingsstadia. Tijdens deze tocht wisselen vlotte periodes af met periodes met hindernissen. Deze obstakels kunnen in sommige gevallen leiden tot echt vastlopen. Dat is waar Psyche Plus in het plaatje komt. Wij brengen de ontwikkeling van jou en/of je kind in kaart, als het startpunt voor een persoonlijk behandelingstraject. Zo herbepalen we samen een nieuwe richting.

Tijdens elke begeleiding staat het kind of de jongere centraal. Zijn gedrag, gedachten en gevoelens vormen ons vertrekpunt. Op basis van die input schetst Psyche Plus een beeld van de situatie. Vervolgens creëren we oplossingen op maat. We formuleren heldere doelen, zodat we samen de vicieuze cirkel kunnen doorbreken. Met een traject bij Psyche Plus willen wij een situatie helpen creëren die opnieuw comfortabel is voor het kind, de jongere en het hele gezin.

Psyche Plus werkt kleinschalig en persoonlijk. We onderscheiden ons van zelfstandig werkende psychologen omdat we in een team werken.

De lijnen bij Psyche Plus zijn kort, zowel tussen onze teamleden onderling, als naar buiten toe. Bijvoorbeeld naar verwijzers of scholen. Daardoor kunnen we je snel helpen met veel verschillende vragen en problemen.

We brengen ieders ontwikkeling in kaart en we maken de som van afzonderlijke gebeurtenissen en belevingen. Vanuit onze bevindingen reiken we een persoonlijk traject en tips op maat aan. Zo herbepalen we samen een nieuwe richting.

De missie van, Psyche Plus