• Michiel Jansplein 38
    3920 Lommel
    info@psycheplus.be
    + 32 11 74 66 73

Tijger Tito

Tijger Tito's poster
Tijger Tito's kleine kaartjes

Tijger Tito's Grote Doos van Regelmaat

Hallo! Kennen jullie Tijger Tito al? Tito helpt overzicht brengen in het leven van jou en je gezin! Want overzicht brengt regelmatig, rust en minder zorgen!

Maak van de grote planposter Tito’s vertrekstation door ‘m centraal en goed zichtbaar op te hangen. Tito’s planposter laat in één oogopslag zien wat de week gaat brengen, welke dag we zijn en wat er vandaag te gebeuren staat. ‘s Avonds helpt Tito mee de dag te evalueren met zijn emotiewijzer: hoe voelde jij je vandaag, waar ben je trots op, wat doen we morgen weer en wat pakken we anders aan.

Daarnaast bevat Tito’s doos nog een heleboel losse tools, zoals de Tadaa’s, de complimentjeskaart, de High Five van Tito-stickers, routine- en belongingsblaadjes, … . Een aantal hiervan dienen als satellietdocumentjes, die je ophangt op de plek in huis waar ze het meest nodig zijn. Bijvoorbeeld het ochtendroutineblaadje in de badkamer, taakjes in de keuken, beloningsblaadje op de poster zelf, … 

Door je voorraad heen? Geen nood. Al deze tools kan je gratis downloaden via onderstaande knop. Geef de code in die je terugvindt in de doos. We voegden, naast de tools waarmee je in de doos al kennismaakte, ook nog een paar extraatjes toe (zoals een maandplanner en extra grote versie van de weekplanner)!

Tijger Tito’s Grote Doos van Regelmaat kost 35€ en is rechtstreeks verkrijgbaar in onze psychologenpraktijk Psyche Plus en in kinderpsychiatrische praktijk Het Samenspel. Voor online bestellingen volstaat een berichtje via het contactformulier